دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

تکذیب ادعای شلیک به اسرای ارمنستانی توسط باکو

وزارت خارجه جمهوری آذربایجان غروب یکشنبه به ادعای تازه ارمنستان که مدعی شده نیروهای باکو اسرای ارمنستانی را به گلوله بستند، واکنش نشان داد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۳۰ - ۱۰ مهر ۱۴۰۱ - 2022 October 02
کد خبر: ۱۵۲۸۶۹

به گزارش راهبرد معاصر به نوشته خبرگزاری «ترند نیوز» وزارت خارجه جمهوری آذربایجان با رد ادعای ارمنستان اعلام کرد، اینکه ادعا می‌شود جنایات جنگی توسط نیروهای مسلح جمهوری آذربایجان انجام شده، نمونه‌ای از نفاق کشوری است که دهه‌ها سیاست تهاجمی را دنبال کرده و اصول اساسی را زیرپا گذاشته است.

وزارت امور خارجه آذربایجان مدعی شد، این ارمنستان بوده که جنایات جنگی متعددی علیه نظامیان و غیرنظامیان مرتکب شده است.

در بخشی از این بیانیه آمده است: «تاکید می‌کنیم که جمهوری آذربایجان برخلاف ارمنستان، تعهدات بین‌المللی خود را جدی می‌گیرد.»

وزارت خارجه جمهوری آذربایجان اعلام کرد که تلاش‌های ارمنستان برای گمراه کردن جامعه بین‌المللی و پنهان کردن مسئولیت خود با انتشار ادعاهای بی اساس را محکوم می‌کند.

به دنبال پخش فیلمی در شبکه‌های اجتماعی منتسب به بد رفتاری نظامیان جمهوری آذربایجان با نظامیان اسیر ارمنستانی، نخست وزیر ارمنستان به شدت واکنش نشان داد.

«نیکول پاشینیان» نخست وزیر ارمنستان در توضیح فیلم اعدام نظامیان غیرمسلح ارمنستانی توسط نیروهای جمهوری آذربایجان در توییتی نوشت: «ارمنستان از همه ساز و کارهای بین‌المللی موجود برای اطمینان از تحقیقات و پیگرد قانونی استفاده خواهد کرد.»

پاشینیان ادامه داد: «فیلم وحشتناک دیگری در شبکه‌های اجتماعی منتشر شد و نظامیان جمهوری آذربایجان گروهی از اسرای جنگی ارمنی را در خاک ارمنستان اعدام می‌کنند. جامعه بین‌المللی باید به شدت این جنایت جنگی را محکوم کرده و به آن رسیدگی کند و اقدامات لازم را برای توقف تجاوز آذربایجان انجام دهد.»

به دنبال شدت گرفتن تنش بین باکو و ایروان، «سرگئی لاوروف» وزیر امور خارجه روسیه گفته که امکان استفاده از ناظران سازمان پیمان امنیت جمعی برای کمک به ایجاد شرایط مساعد در اجرای توافقات بین سران جمهوری آذربایجان، ارمنستان و روسیه و عادی سازی روابط بین باکو و ایروان از جمله امضای توافقنامه مناسب، مورد بحث قرار گرفته است./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر